Detenen tres homes a Espinelves per tenir 1.200 plantes de marihuana

Se'ls acusa d'un delicte de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric

L'electritictat de la plantació de marihuana estava punxada
L'electritictat de la plantació de marihuana estava punxada | Mossos d'Esquadra
Redacció
07 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:07h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes a Espinelves per tenir 1.200 plantes de marihuana com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (de tràfic de drogues) i un delicte de defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar a finals d'agost, després que s'informés el cos policial que en una nau del municipi hi havia moviment durant la nit. La passada nit de dimarts, 5 de setembre, els mossos es van desplaçar a la nau en concret, però els tres individus van fugir saltant pels patis interiors en veure la presència policial.

Tal com informa el cos, ràpidament es va iniciar una recerca i se'n va poder localitzar dos. Llavors es va entrar i registrar el local, on s'hi va localitzar la plantació de marihuana de 1.200 plantes. Concretament hi havia material pel cultiu indoor de marihuana amb làmpades i un sistema de filtratge i extracció d'aire, que permet reduir l'olor de les plantes cap a l'exterior. A més, els tècnics de la companyia elèctrica van comprovar que punxaven la llum del carrer.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. L'endemà, es va detenir el tercer implicat. Els detinguts han passat aquest dijous a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Els investigadors no descarten la participació d'altres persones, motiu pel qual la investigació continua oberta.