Educació

Sergi Grau, nou degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC

El doctor substitueix a Laura Dempere, que estava al càrrec feia dos anys

per Redacció , 5 de setembre de 2017 a les 09:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El nou degà Sergi Grau Foto: UVic-UCC


A partir d'aquest mes de setembre, el doctor Sergi Grau assumeix el deganat de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), després que la doctora Laura Dempere hagi deixat el càrrec a petició seva i per motius personals. 


​Grau, que fins ara era el director del departament d'Enginyeries de la Facultat, exercirà de degà durant aquest curs acadèmic 2017-2018. Un cop finalitzat el procés de renovació de rector el pròxim mes de juny, la Universitat convocarà la plaça d'acord amb el sistema establert de selecció de degans.

Dempere va assumir el càrrec de degana fa dos anys en substitució del doctor Jordi Villà, que va passar a ser vicerector de Recerca. Dempere mantindrà la seva vinculació amb la Universitat i assumeix el càrrec de coordinadora del grau d'Enginyeria Biomèdica de la Facultat de Ciències i Tecnologia.

 

Participació