Bon Preu i l'Ajuntament de Balenyà donen 50.000 euros a dues entitats socials del municipi

Els vencedors del concurs d'entitats del municipi van ser l'Associació de Fidels de l'Ajuda i els Amics de Balenyà

Redacció
02 de setembre del 2017
Actualitzat el 05 de setembre a les 9:19h
L'Associació de Fidels de l'Ajuda i Amics de Balenyà han estat els guanyadors del concurs dels projectes de les entitats que va convocar Bon Preu. El certamen tenia la finalitat de promoure projectes que milloressin la qualitat de vida dels seus veïns i un total de 8 entitats del municipi osonenc hi van participar. El jurat, format per tres representants del supermercat i dos de l'Ajuntament, van acabar escollint aquestes dues entitats, que s'emportaran 30.000 euros, els Fidels de l'Ajuda, i 20.000 els Amicsde Balenyà. 

El jurat va entregar els premis el 24 d'agost dins la festa major del poble, però va ser el 3 d'agost quan es van reunir per decidir els guanyadors. El tribunal va acordar els vencedors segons els quatre barems de les bases del concurs i el resultat d’aquesta valoració va donar una puntuació de 104 punts al projecte de Restauració de la façana del Santuari de l’Ajuda de Balenyà, presentat per l’Associació de Fidels de l’Ajuda. El segon projecte amb més puntuació va ser el de l’associació Amics de Balenyà per l’equipament d’una Aula de Música amb 102 punts.

Segons indica l'Ajuntament al seu portal web, el jurat va valorar el projecte de l’Ajuda per la seva "gran incidència per a la conservació del patrimoni arquitectònic" i en el cas de la proposta d’Amics de Balenyà, es va "valorar molt la incidència de l’Aula de Música pel seu abast cultural adreçat als infants."

El certamen convocat i firmat entre l'empresa i el govern local  ha de contribuir a la dinamització d'activitats socials, culturals de les associacions del municipi i a la millora del patrimoni cultural, històric, arquitectònic i natural. 
 
Arxivat a