Brams, Guillem Roma i Cesk Freixas, caps de cartell del Festivalet del Collsacabra

L'esdeveniment oferirà 6 actuacions en 3 escenaris diferents repartits per Cantonigròs

Brams realitzant un concert a Prats de Lluçanès
Brams realitzant un concert a Prats de Lluçanès | Joan Parera
Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat el 01 de setembre a les 17:36h
El Festivalet del Collsacabra torna aquest cap de setmana 2 de setembre amb 6 actuacions en tres escenaris diferents repartits per Cantonigròs. La plaça de l’església, l’exterior de les antigues escoles i la carpa de la pista acolliran els concerts de Brams, Cesk Freixas, Roc Casagran o Guillem Roma, caps de cartell del programa. L'esdeveniment, dedicat a la música, es troba dins la programació anual del Collsacabra Creix que impulsa l’Ajuntament de L’Esquirol.

El festival vol arribar a tots els públics amb concerts de diferents estils musicals. La primera actuació començarà a dos quarts de 5 de la tarda amb Cançons del món, un espectacle infantil que presenta Rah-mon Roma. Després el grup La Diminuta oferirà un repertori de tall jazzístic, a partir de tres quarts de 6. A les 7 hi haurà la cita de poesia i la cançó compromesa, amb Cesk Freixas i l’escriptor Roc Casagran. 

Més tard, a les 8 del vespre, serà el torn del grup Ganxets de Reus, format per professionals de la gralla, però els plats forts no arribaran fins a dos quarts de 10 i a les 11 de la nit amb Guillem Roma, que presentarà Connexions, i Brams que presentaran el seu últim disc Demà.
 

Consulta la programació

Cartell de l'esdeveniment Foto: Ajuntament de l'Esquirol