Les territorials osonenques de l'Assemblea intensifiquen les activitats de cara a l'Onze de Setembre

Calldetenes, Torelló, Seva, Folgueroles, Tavèrnoles i l'Esquirol són algunes de les seccions que organitzen activitats a pocs dies per la diada

Redacció
29 d'agost del 2017
A pocs dies per l'Onze de Setembre, les territorials osonenques de l'ANC han multiplicat les seves activitats. Calldetenes, Torelló, Seva o Folgueroles són alguns dels municipis que escalfen motors per la Diada del Sí. La mobilització serà a Barcelona i tindrà lloc entre el passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó i es portarà a terme la realització del signe "més", com a símbol de les oportunitats del nou estat en forma de república. Durant la manifestació es passarà amb la mateixa lona amb un "sí" gegant en català i en altres idiomes.
 
Activitats a Osona
Divendres 1 de setembre. Xerrada-col·loqui a Calldetenes, a càrrec de la diputada de Junts pel Sí, Adriana Delgado i la presidenta de Súmate, Montse Sánchez. Baixos de l'Ajuntament a les 20.30. Organitza ANC Calldetenes amb la col·laboració d'ERC, PDECat i Súmate.

Dissabte 2 de setembre. Omplir els balcons de Torelló amb el Sí. L'ANC fa una crida a omplir els balcons de domassos on es llegeix-hi el "sí". Es podran recollir el mateix dissabte a les parades de la plaça Nova, la plaça de la Sardana, la plaça Joanot Martorell, al mercat municipal i també al costat de l'Esclat.

Dissabte 2 de setembre. Obra de teatre a Seva. L'ANC local col·labora en la representació de l'obra Els darrers dies de la República Catalana. Concretament hi projectarà dos vídeos abans i després de l'acte per explicar què es farà l'Onze de Setembre. Teatre de Seva a les 21 hores.

Diumenge 3 de setembre. Caminada pel Sí a diferents punts d'Osona. La ruta començarà a les 9 del matí a l'ermita de la Damunt de Folgueroles i passarà per Foquers, Composit i Les Punxes fins a Sant Feliu de Savassona, on es renovarà l'estelada. La tornada es farà per la Font de la Baronessa, Tavèrnoles, Foquers i altre cop a La Damunt. Es recomana portar calçat apropiat per muntanya, la samarreta del Sí i domassos. La caminada està organitzada per ANC Vic, ANC Folgueroles i ANC Tavèrnoles.

Diumenge 3 de setembre. 6è Aplec Independentista del Collsacabra. A partir de les 12 del migdia a l'Era de Can Torra de L'Esquirol, sota l'organització de Collsacabra per la Independència, hi haurà actuacions, parlaments i diverses activitats i, tot seguit, hi haurà dinar. Cal portar-se la taula, les cadires i els estris per menjar. El preu per als adults és de 13 euros i per a la canalla, 8.