Quatre mil persones passen pel festival BioRitme de Vilanova de Sau

Des de l'organització remarquen que el paratge natural "connecta" amb la filosofia del certamen

És la tercera edició que es fa a Osona
És la tercera edició que es fa a Osona | Albert Alemany
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:37h
El BioRitme Festival va celebrar aquest cap de setmana passat la cinquena edició amb una assistència de 4.000 persones. El certamen no té la intenció de créixer més perquè, tal com explica un dels seus organitzadors, Jordi Urpí, "l'espai és el que és". Urpí es mostra satisfet per l'arribada de la cinquena edició i de com han anat els dies de festival, que proposa una trobada al voltant de l'economia sostenible, la salut natural, l'alimentació ecològica, l'activisme social i la música emergent.

Aquesta és la tercera edició que se celebra a Osona. Anteriorment, s'havia fet al Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès. Sembla que el festival ha trobat el seu lloc definitiu: el Pantà de Sau. Urpí remarca que aquest paratge natural "connecta amb el que nosaltres plantegem al voltant de l'ecologia, la salut natural, l'alimentació biològica o les teràpies naturals". A més, Urpí lloa la implicació del consistori de Vilanova de Sau.

Des de dijous, una cinquantena de concerts van engrescar als assistents amb noms destacats com Ebri Knight, Green Valley, Boikot, Aspenkat, Cesk Freixas, Gemma Humet o The Sey Sisters. D'altra banda, també hi havia espai per a tallers i propostes durant el dia per als infants i adults, com xerrades de conscienciació, tallers de ioga o meditació i una variada gastronomia. Enguany, com a novetat, hi ha hagut millores en els serveis com el sistema d'accessos o la zona d'acampada familiar, diu Urpí, remarcant que "aquest any ens hem consolidat".