Una cinquantena de persones assagen per la Diada del Sí a Vic

Pilarín Bayés, que enguany serà homenatjada per la Marxa dels Vigatans, encapçala la marxa

La ninotaire Pilarín Bayés amb la samarreta fluorescent d'aquest any
La ninotaire Pilarín Bayés amb la samarreta fluorescent d'aquest any | Carles Fiter
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:36h

Una cinquantena de persones van participar aquest divendres a l'assaig per la Diada del Sí al carrer Manlleu de Vic. L'acte, organitzat per l'ANC de Vic, consistia a canviar-se la samarreta per la groga fluorescent mentre els passava la lona per damunt. Encapçalava la marxa la ninotaire Pilarín Bayés, que enguany és la persona homenatjada a la Marxa dels Vigatans.

Aquest 11 de setembre la mobilització organitzada per l'ANC tindrà lloc entre el passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó i es portarà a terme la realització del signe "més", com a símbol de les oportunitats del nou estat en forma de república. Durant la manifestació es passarà amb la mateixa lona amb un "sí" gegant en català i en altres idiomes.

Els busos, a punt per anar a Barcelona

Segons dades de l'ANC Osona, a la Regió 9 (Osona, Lluçanès i Ripollès) ja hi ha una cinquantena d'autobusos plens per anar a la manifestació de l'11-S. La xifra és lleugerament més alta que el 2016, tot i reconèixer que molta gent va anar amb cotxe particular a Berga i Salt. Les inscripcions segueixen obertes i l'ANC creu que aquesta setmana hi haurà més moviment. Osona, i sobretot Vic, és la zona que acostumen a sortir-ne més autobusos.
 

La ninotaire Pilarín Bayés amb la samarreta fluorescent d'aquest any Foto: Carles Fiter

Arxivat a