El 33è torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià escalfa motors

La competició publica aquest dilluns els horaris definitius dels partits

Moment del concurs de triples de l'any passat
Moment del concurs de triples de l'any passat | Facebook Torneig BBVA de Bàsquet
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat el 30 d'agost a les 10:38h
Sant Julià de Vilatorta escalfa motors pel Torneig BBVA de bàsquet, que tindrà lloc del 8 al 10 de setembre. Aquest dilluns, s'han de concretar els horaris definitius del certman esportiu. La 33a edició reunirà més de 200 equips en categories masculines i femenines i es realitzaran uns 500 partits repartits en 30 pistes simultànies pel poble i altres 20 en localitats d'Osona i comarques veïnes. A més, cada conjunt realitzarà un mínim de 4 partits i un màxim de 6 en cas d'arribar a la final. 

Entre els equips més destacats hi haurà 3 equips de l'ACB, l'UCAM Múrcia, el Divina Seguros Joventut o l'ICL Manresa, que ha descendit aquesta temporada. També es disputarà la semifinal de la Lliga Catalana entre el MoraBanc Andorra i el Divina Seguros Joventut i la final de la Supercopa Catalana en cadira de rodes entre el guanyador de la Lliga Catalana, el CE BCR CEM Hospitalet, i el guanyador de la Copa Catalunya, l'UNES FC Barcelona.

El torneig més gran d'Europa comptarà amb un concurs d'esmaixades i triples, un clínic de l'exentrenador del València Bàsquet Pedro Martínez i altres activitats relacionades amb el bàsquet. L'esdeveniment seguirà mantenint el caràcter social. Tots els partits seran gratuïts, excepte els d'ACB, en els que per entrar s'haurà de pagar 5 euros o portar productes alimentaris que aniran destinats a accions benèfiques.
 

Consulta tota la informació