El voluntariat jove de Prats de Lluçanès arregla la Sala del Mig del Casal del Jovent

Els participants també han portat a termes tasques socials a l'Escola Bressol i el Centre de dia per a la gent gran

Redacció
26 d'agost del 2017
Els voluntaris pintant una paret
Els voluntaris pintant una paret | Ajuntament de Prats de Lluçanès
La segona edició del voluntariat jove d'estiu de Prats de Lluçanès ha arribat a la seva fi després d'arreglar la Sala del Mig del Casal del Jovent, un espai on els joves poden utilitzar per a jugar a jocs de lleure o informar-se sobre sexualitat, drogues, programes de mobilitat o formació. El projecte ha durat tot el mes de juliol i també han portat a terme activitats socials. 

Les tasques que es van portar a terme a la Sala del Mig del Casal del Jovent van ser feines de fusteria, pintura i d’inventari de material. Alhora van realitzar tasques socials en diferents serveis del municipi, com a l'Escola Bressol La Pitota i el Centre de Dia per a gent gran. Els voluntaris van acompanyar els nens de La Pitota durant la sortida a la piscina municipal i, un altre dia, van compartir jocs de bingo, dominó, Scrabble, bitlles i Wii amb les persones del Centre de Dia.

El local es va inaugurar el dia 28 de juliol amb l'entrega de diplomes dels monitors a tots els participants del voluntariat. Durant l'acte es va fer un torneig de tenis taula i de futbolí i els assistents van poder gaudir d'una exposició fotogràfica de les activitats que s'hi fan normalment. L'esdeveniment va acabar amb un petit aperitiu. 

La proposta va ser ideada per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès per poder oferir una experiència de lleure i voluntariat als joves pradencs durant el mes de juliol, un mes que no hi ha gaires activitats programades per a ells, segons explica l'Ajuntament.
 

Els voluntaris fent tasques de fusteria Foto: Ajuntament de Prats de Lluçanès

Arxivat a