La CronoDipòsit i el pregó dels Lluïsos donen el tret de sortida a la festa major de Taradell

El plat fort serà divendres 25 amb l'arribada del 25è bandoler Toca-Sons

Una corredora realitzant la prova
Una corredora realitzant la prova | Taradell.com
Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:29h
La festa major de Taradell va donar el tret de sortida aquest dilluns 21 d'agost amb el pregó de la Cobla Lluïsos i la contrarellotge CronoDipòsit. El grup musical va realitzar el pregó per commemorar el seu 140è aniversari i Oriol Sans i Montse Martínez van guanyar la prova en categoria masculina i femenina. El llarg de la setmana es produiran altres activitats, com l'arribada d'en Toca-Sons, el divendres 25.

Pel que fa a les activitats més rellevants d'aquesta setmana, destaquen l'obra de teatre Llinatges, la gimcana bandolera, sardanes, el concert d'Orquestra Maravella, festa Holi Party, la Festa Jove i el pregó d'en Toca-Sons. Precisament, aquest divendres 25 es farà el plat fort de la festivitat amb l'arribada del 25è bandoler, abans hi haurà activitats com una cercavila, una xocolatada i un mercat del segle XVII, que durarà tot el dia.

Pel cap de setmana, concretament dissabte hi haurà el torneig de voleibol gespa, un espectacle infantil i el gran sopar de festa major acompanyat del gran ball de festa major. El diumenge, tindrà lloc la festa de l'escuma, una caminada popular, el partit de futbol amistós entre l'U.D. Taradell i el C.E Roda, l'espectacle de teatre De porc i de senyor se n'ha de venir de mena, un concert amb Sabor de Gràcia i el correfoc. Els actes acabaran el dilluns 28 d'agost amb sardanes i la gimcana gitana.
 

Consulta tota la programació de la festa major

Arxivat a