Centelles presenta el programa de la Festa Major, que comença el 30 d'agost

El llibre i el programa ja es pot recollir a les oficines de l'Ajuntament

El correfoc de Centelles
El correfoc de Centelles | Toni Carrasco
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:49h
L'Ajuntament de Centelles ha presentat el programa de la seva Festa Major d'estiu, que es celebrarà del 30 d'agost fins al 3 de setembre. També, des del dilluns, ja es pot recollir el llibre i el programa de la festa a les oficines del consistori, concretament a la recepció. El pregó d'enguany, el dimecres 30 d'agost, anirà a càrrec de Jordi Terns Vall-llovera, resident a Tòquio, i es farà al Casal Francesc Macià per obrir els actes.

El mateix dimecres, a Riera Blanca, hi haurà els primers concerts a partir de la mitjanit, que arribaran amb el Centelles Jamaican Beats, amb Alex Bass&The Same Song Band, Pirat's Sound Sistema, Isaac i Fyalight. El dijous 31, s'organitza el Gimkstiu, una gimcana individual o en grup i per a totes les edats, que s'iniciarà al Passeig i a la qual ja s'hi poden realitzar inscripcions. Del mateix dijous, destaca també el Ball de Festa Major amb l'orquestra Selvatana a la plaça Major i l'EnCOLOMAda, amb concerts i DJ a Riera Blanca.

Pel que fa al divendres, Centelles es despertarà ben d'hora amb els Baliga-balaga, que faran la "Despertada" pels carrers de la població. Durant el dia, destaca el "Futbol Fang" a Riera Blanca, les sardanes amb la Cobla Premià, el sopar de Festa Major a la plaça Major o el Guatekimbre, a partir de la mitjanit, amb música dels anys seixanta als noranta.

El dissabte dia 2 de setembre, destaca la passejada al Purgatori, amb coca i concert, que sortirà del Parc del Pla del Mestre a les 10.00 del matí, així com la festa de l'escuma a la plaça Major a les 11.30, el dinar de germanor a Sagrera, la concentració i recorregut de vehicles clàssics pels carrers del poble o el "White Fest a Riera Blanca. El mateix dia, també es farà la 38a Trobada de gegants de Centelles a la plaça Major, on es plantaran a les 17.00 i posteriorment faran un recorregut pel poble.

L'últim dia de la celebració serà el diumenge 3 de setembre, quan es farà la festa Holi a l'aparcament de Cal Comte a partir de les 17.00 de la tarda, i quan hi haurà el correfoc amb la Companyia General del Foc de Gavà i els diables d'Igualada com a convidats i també, evidentment, amb els Cabrons i Bruixes de Centelles. Aquest espectacle de foc tancarà les festes.
 

Consulta el programa complet d'actes (PDF)

Arxivat a