Els Bombers rescaten sis persones a Catalunya aquest dimarts

Totes elles pateixen accidents i han de ser traslladades a centres sanitaris |A Rupit i Pruit, una escaladora va resultar ferida mentre feia una via a la zona de Pla de Fàbregues

Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 8:56h
Els Bombers de la Generalitat van efectuar cinc rescats a Catalunya aquest dimarts en els que s'hi van veure implicades un total de sis persones, segons ha informat el cos en un comunicat. El primer rescat va ser cap a la una del migdia, després que un ciclista caigués per un desnivell de cinc metres a la zona de l'ermita de Sant Petllari, a Porqueres (Girona). Es tracta d'un home de 38 anys de Rubí (Barcelona) que va ser rescatat i traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter.

Pocs minuts més tard, un excursionista va quedar atrapat pels peus després prop del càmping La Comella, a Lladurs (Solsonès). Es van necessitar dues dotacions dels Bombers, una d'aèria i una de terrestre, per atendre'l. L'home, de 24 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), va ser traslladat a l'hospital general de Manresa.

A La Febró (Tarragona), una excursionista va resultar ferida amb una fractura de turmell quan va patir un accident en un camí a les dues del migdia. Els Bombers el van atendre i el van traslladar a l'hospital Sant Joan de Reus.

Una escaladora resulta ferida a Rupit i Pruit

A tres quarts de sis de la tarda, una escaladora va resultar ferida a Rupit i Pruit quan feia una via a la zona de Pla de Fàbregues i una pedra li va impactar al peu. Una dotació aèria va rescatar la dona i la va portar a Vic per ser atesa en un centre sanitari.

Finalment, a les sis de la tarda, dues persones que feien una via ferrada a Les (Lleida) es van quedar sense poder avançar ni retrocedir i van haver de ser rescatats per dues dotacions dels Bombers juntament amb els Pompièrs d'Aran, tot i que no van patir ferides.