Manlleu inicia la festa i espera l'arribada del Serpent aquesta nit

El pregó a càrrec del pediatre Andreu Parareda dona el tret de sortida de la festivitat que durarà fins al 16 d'agost

Moment durant el pregó
Moment durant el pregó | Twitter Ajuntament de Manlleu
Redacció
14 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:47h
Tot i que des del divendres 4 d'agost ja s'han anat fent actes del Fes-te Jove, la festa major de Manlleu va donar oficialment el seu tret de sortida amb el pregó a càrrec del pediatre Andreu Parareda, el dissabte 12 d'agost. Durant el mateix dia també es van fer una cercavila i un correfoc. La festivitat durarà fins al 16 d'agost i aquest dilluns 14 té lloc la Festa de la Serpent, el qual arribarà a la nit a la Devesa. 

El diumenge 13 es van fer tres actes, tots ells a la tarda. La jornada va començar amb l'espectacle infantil Donem-li la volta al món, del Grup Xiula; unes havaneres del grup Mar Endins i el concert de Joan Rovira

Pel que fa a les altres activitats, destaquen la festa de l'escuma, el torneig llampec d'escacs, el partit de presentació de l'AEC Manlleu davant el RCD Espanyol B, actuació castellera i diversos concerts amb artistes com Roger Usart, Guillem Roma, Paula Valls, Pep Poblet o Orquestra Maravella.
 Tot a punt per la festa del Serpent

L'embarcador del Ter acull avui la festa del Serpent amb la caminada del Serpent i la representació de la llegenda, a partir de dos quarts d'11 del matí. Dues hores més tard, es faran jocs per agafar gana i a partir de la 1 del migdia tindrà lloc el dinar popular. Més tard, cap a dos quarts de 5 de la tarda, hi haurà jocs i tallers pels més menuts. Finalment, a les 10 de la nit apareixerà el Serpent a la Devesa i s'iniciarà l'espectacle. El grup Oques Grasses i el salt del diamant tancaran la jornada a la plaça Fra Bernadí. 

Arxivat a