VÍDEO El Carquinyoli arriba a Vic vestit dels Sagals d'Osona

Per commemorar el 20è aniversari dels castellers li van posar la samarreta taronja i va fer d'enxaneta

El Carquinyoli vestit dels Sagals
El Carquinyoli vestit dels Sagals | Canal Taronja
Redacció
09 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:05h
Les festes de Sant Albert del carrer de Gurb van finalitzar el dimarts 8 d'agost, i van tenir l'arribada del Carquinyoli com a punt àlgid de la festivitat, el divendres 4 d'agost. Vestit amb la samarreta taronja de la colla gegantera dels Sagals d'Osona, per commemorar el 20è aniversari dels castellers, el Carquinyoli va ser rebut a la plaça de l'estació, després que la Renfe no autoritzés la seva arribada amb tren l'any passat.

El Carquinyoli el van anar a buscar igualment a l’estació, però el van esperar a la plaça de davant la façana de l'Hotel Estació del Nord, en comptes de baixar a l'andana. Aquí es van poder escoltar els tradicionals càntics de la celebració, fins que va aparèixer per una finestra de lhotel. Més tard, el Carquinyoli i tots els assistents van protagonitzar una cercavila fins a arribar al carrer de Gurb i allà els Sagals d'Osona van aixecar un castell amb el "ninot" com a enxaneta abans de col·locar-lo al balcó. 

Abans que tingués lloc la celebració, durant el dia es van fer diferents activitats com el concert i l'encierro infantil a la Bassa dels Hermanos.

Vídeo de l'arribada del Carquinyoli de Canal Taronja:


Arxivat a