Antoni Anglada, amb més de 80 anys, protagonitzarà el teatre de la Festa Major de Manlleu

L'actor tornarà a pujar a l'escenari interpretant el paper principal d'"El malalt imaginari" del dramaturg Molière

Redacció
08 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:10h
El Teatre Centre de Manlleu presenta l'obra de teatre El malalt imaginari dins la Festa Major del municipi, els dies 11 i 15 d'agost a dos quarts de 10 del vespre. L'Espai Rusiñol acollirà la representació adaptada del dramaturg francès Molière, que serà dirigida per Josep Colomer i comptarà amb la presència d'una vintena d'actors, entre els quals destaca el protagonista, de més de 80 anys. 

Es tracta d'Antoni Anglada, que tornarà a pujar a dalt de l'escenari per interpretar el paper principal de l'espectacle. Anglada va tenir una destacada actuació dins del Teatre Centre i del teatre manlleuenc, i compta amb una carrera de més de 70 anys a la seva esquena.

El malalt imaginari és una comèdia dividida en tres actes, que ironitza sobre un ric que pateix tanta hipocondria que vol fer casar la seva filla amb un metge en comptes de deixar que l’amor sigui l’impuls cap al matrimoni. L'obra reflexiona sobre l'obsessió per la salut i la recerca d’una píndola màgica que ho curi tot, mentre l’amor, l’amistat i la generositat són les autèntiques medicines. 

Cartell de l'obra de teatre. Foto: Teatre Centre de Manlleu

Arxivat a