InstaOsona premiarà les millors fotos de la Festa del Serpent de Manlleu

El primer premi s'emportarà un àpat al restaurant Manlleuet i el segon un lot de productes

Una instantània de la Festa del Serpent de Manlleu
Una instantània de la Festa del Serpent de Manlleu | InstaOsona
Redacció
08 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:50h
InstaOsona i la Festa del Serpent de Manlleu premiaran les dues millors fotografies de la festa manlleuenca a través d'Instagram. El concurs vol plasmar l'esperit de la festivitat guardonant les imatges més originals i creatives de la festa del Serpent que es pengin a aquesta xarxa social entre el 14 i el 17 d'agost.

La mateixa entitat impulsa també un altre concurs a la xarxa social fotogràfica i durant les celebracions de la capital del Ter. Es tracta de la recerca de la millor fotografia del Fes-te Jove, que s'està celebrant a la població del 4 al 15 d'agost.

Només s'entregaran dos premis. El primer, un àpat per a dues persones al restaurant Manlleuet; i el segon, un lot de productes de la Festa del Serpent. Tothom podrà penjar les fotografies que vulgui, ja que el concurs no tindrà límit de participació ni de publicació. El jurat estarà format pels gestors d’InstaOsona i els organitzadors de la Festa del Serpent decidiran els guanyadors un cop es tanqui el concurs el dijous 17 d’agost.

Per participar en el concurs caldrà etiquetar les fotos amb els hashtags #festaserpent17, #instaosona, i s'haurà de seguir els perfils d'instaosona i elserpentdemanlleu a Instagram. 
 

Cartell de la festa Foto: Serpent de Manlleu

Arxivat a