L'associació de Motards independentistes revela un mosaic «secret» per l'11S

La VIII Manifestació Independentista en moto rebrà més de 1.000 motoristes i formarà una columna d'uns 15 km de carretera

Un dels mosaics dels motards independentistes a la plaça Major de Vic
Un dels mosaics dels motards independentistes a la plaça Major de Vic | Albert Alemany
Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:05h
L’Associació de Motards Independentistes realitzarà la VIII Manifestació Independentistaen moto durant la Diada Nacional de Catalunya. L'esdeveniment començarà a la Plaça Major de Vic on es farà un mosaic amb les motocicletes i després es desplaçaran fins a Barcelona.

Un any més, la manifestació s'iniciarà a Vic a les 8 del matí, on s'aparcaran les motos i es realitzarà un mosaic, que es gravarà en format de timelapse. En les darreres tres edicions, el mosaic havia consistit en la famosa “V” de votar, la data de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, i també la bandera negre que representa la voluntat de lluitar fins al final. Però enguany, segons informa l'associació en una nota de premsa, el mosaic no s'ha comunicat perquè es "vol mantenir en secret, per tal que sigui una sorpresa per a tots els participants".

 

A les 9 del matí es tancarà la plaça i es faran els parlaments. Més tard, a les 10 del matí, es produirà el toc de campanes que suposarà la sortida dels motoristes cap a Barcelona. Durant el trajecte realitzaran una parada a l'Estació de Servei Repsol del Bruc per  omplir el dipòsit i on s’afegiran més participants. Segons l'associació hi participaran més de 1.000 motoristes i la columna de motos ocuparà més de 15 km de carretera.

El cartell d'aquesta edició ha estat il·lustrat per la dibuixant vigatana Pilarín Bayés. El disseny mostra els trets més característics de la mobilització motorista.
 

Cartell de la manifestació Foto: Motards independentistes

Arxivat a