El Fes-te l'agost de Prats de Lluçanès s'inicia amb l'actuació del grup Blú

La dotzena edició del festival d'estiu arriba amb accent lluçanès |Cada divendres d'agost hi haurà una actuació musical als Jardins de Cal Bach

Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Actuació del grup Blú, aquest passat divendres a Prats
Actuació del grup Blú, aquest passat divendres a Prats | @PratsInfo
Aquest divendres va començar la dotzena edició del Fes-te l'agost, el festival d'estiu de Prats de Lluçanès. El grup de versions Blú va donar el tret de sortida a les actuacions omplint els Jardins de Cal Bach aquest 4 d'agost a la nit. Cada divendres, a les 10.00 de la nit, hi haurà una actuació musical o escènica gratuïta en aquest emplaçament. Enguany, el festival té actuacions de gent del Lluçanès.

La programació del Fes-te l'agost continuarà el divendres 11 d'agost amb l'actuació del cantautor de Perafita Joan Dalmau. El dia 18 serà el torn del grup teatral Pep's i les havaneres a càrrec dels Juvi's. Aquests dos grups són locals, fet que reforça l'accent lluçanès que té l'edició d'aquest estiu.

L'última actuació serà el 25 d'agost amb Noemí Morral, que presentarà l'espectacle de petit format de poesia i dibuix "Mil Futurs". Morral, vol explicar amb l'acció, la seva experiència viscuda a la ciutat marroquina d'Essaouira. Després, hi haurà l'actuació de jazz amb Rainbow Duet, format pel pradenc Jordi Armengol i Mariona Pallach, que tancarà aquesta edició.

L'ajuntament de Prats informa que, en cas de pluja, els actes es faran igualment a la Sala Cal Bach.
 

Cartell del Festival. Foto: Aj. Prats de Lluçanès

Arxivat a