La festa major de Vilanova de Sau tindrà com a novetat una baixada de carretons

L'Ajuntament i Els Camarrojos organitzen aquesta primera edició

Redacció
04 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:34h
La festa major de Vilanova de Sau arrencarà aquest dissabte 5 d'agost amb el tradicional Campionat de Botifarra. Els actes duraran fins al 15 d'aquest mes, entre els que destaca la primera baixada de carretons el dilluns 14 organitzada per l'Ajuntament i Els Camarrojos.

El dissabte dia 12 tindrà lloc un tast de vins i formatges, a la tarda paint ball i un conte d’animació El mico i la Tortuga a la Sala Polivalent. A la nit s'efectuarà el Gran Ball de Festa Major a la pista poliesportiva. El matí del diumenge els petits seran els protagonistes començant amb una xocolatada i després la festa de l’escuma i inflables. A la tarda es realitzarà el 38è campionat de truc per parelles i a les 7 del vespre començarà el campionat de futbol. A la nit està programada una doble sessió de cinema a la fresca, amb la pel·lícula infantil de Mascotas, i després Jurassic World

El dilluns 14, es farà el campionat de parxís a les 10 del matí i a la tarda una classe de salsa. Més tard s'iniciarà la principal novetat d’enguany, la 1a baixada de carretons que es farà al carrer de les escoles i posteriorment La Disco Mòbil, que es realitzarà a les piscines municipals.

Finalment, el dimarts dia 15 es posarà punt final a la festa major amb la missa solemne, una visita guiada a la presa, el vermut popular i a la tarda el bingo popular, que tancarà el programa. 
 

Cartell del programa Foto: Ajuntament de Vilanova de Sau