La festa major de Torelló encara la recta final

Aquesta setmana es realitzaran els últims actes amb jocs i els gegants com a principals protagonistes

Diverses noies disputant la pilota durant el Polifang
Diverses noies disputant la pilota durant el Polifang | Albert Alemany
Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:13h
Després d’un intens cap de setmana i 8 dies plens d'activitats, la festa major de Torelló encara la recta final amb els últims dies: aquest dilluns 31 de juliol, dimarts 1 d'agost i dimecres 2.

Les activitats que es realitzaran aquests últims tres dies seran sobretot jocs i actes amb gegants. Dilluns destaquen els jocs d'aigua i escuma, el poliphilo, el sopar dels solters i solteres i dos concerts a la plaça Nova de Tripolar Project i Mambo Jambo.

El dimarts els protagonistes seran esdeveniments culturals amb el passant i el ball de gegants i nans, les sardanes i  l'espectacle de circ Shake, Shake, Shake de Cia. PakiPaya. Alhora es realitzarà el concert de festa major a càrrec d'Orquestra Maravella, el sopar al revés i nit mediocre, el correfoc seguit pel ball de festa major i finalment la matalassada popular.

Pel que fa a l'últim dia, només es faran 3 actes. Aquests són l'esmorzar de germanor amb jocs, el campionat de pedra, paper i tisores i l'esdeveniment, que porta per nom Deixebles d'Acer, tancarà la festa major.

Gran participació en la majoria d'activitats

Els actes han comptat fins ara amb una gran participació, alguns d'aquests com la Porronada i l'obra de teatre 99 contes amagats, que va realitzar el grup Xarxa Torelló i va reunir prop de 400 persones. 

Els concerts també van aplegar un gran nombre d'assistència. Alguns dels grups més destacats van ser Crim, Zoo, Albercocks, Wood, Joan Colomo & Radióformula o la Cobla Els Lluïsos. Altres actes que ja s'han realitzat fins ara són el Festival Holi, el Polifang, el pregó a càrrec del Club de Futbol de Torelló, l'espectacle de teatre Sota Teràpia, el torneig de volei o el cinema a la fresca. 
 

Un grup de noies realitzant el Polifang. Foto: Albert Alemany

 
Vídeo del concert de Crim, Zoo i Albercocks

 


Imatge del Festival Holly als Jardins Vicenç Pujol

 

Consulta tota la programació aquí

 

Arxivat a