Augmenta la participació en «Les tardes d'estiu al carrer» a Vic

Durant 26 dies s'han realitzat una quinzena d'activitats en 13 places, parcs i pistes

Alguns dels participants de l'esdeveniment les tardes d'estiu al carrer
Alguns dels participants de l'esdeveniment les tardes d'estiu al carrer | Ajuntament de Vic
Redacció
28 de juliol del 2017
Les tardes d'estiu al carrer, que ha organitzat l'Ajuntament de Vic juntament amb altres entitats i associacions, ha augmentat de participació respecte les edicions passades. Durant 26 dies s'han realitzat 15 propostes d'activitats diferents repartides en nombrosos espais, parcs i pistes de la ciutat, on en alguns d'aquests ha comptat amb un miler de participants. L'acte de cloenda és aquest divendres 28 de juliol al Parc de Santa Anna, on es realitzaran jocs i diverses activitats, a càrrec de la companyia Katakrak, i un berenar cedit per l’alumnat del mòdul de cuina de la Casa d’Oficis

D’entre tota l’oferta d’activitats, emmarcada dins la festa major, cal destacar el Taller de xanques, organitzat per l’associació Mai Farts; el Torneig de Vikking Kub i la tarda de jocs dinamitzats per l’associació Joguines Sense Fronteres; la Cursa d’orientació a la Ciutat dels Sants, elaborada per la Unió Excursionista de Vic; el Cercle de percussió, amb col·laboració amb l’Associació de veïns del barri de Santa Anna; la Gimcana per la supervivència urbana organitzada per diversos agents de salut de la ciutat; i el Taller de cuina.

L'acte que va rebre més assistència va ser el torneig de futbol Champions Vic, on hi van participar uns 180 joves dividits en dues categories; els infantils, de 8 a 15 anys; i els juvenils, amb adolescents de més de 16 anys. El campionat d'infantils s'hi van aplicar les normes de futbol street de l'Associació EVAL, on es van puntuar els valors com el joc net, el respecte i el treball en equip. Pel que fa a la competició juvenil va comptar amb arbitratges federats cedits pel Consell Comarcal d'Osona. El torneig va durar 19 dies i es van jugar 50 partits. 
 
Arxivat a