Sorea pagarà el cost del consum d'aigua dels horts socials de Manlleu

L'Ajuntament de Manlleu i l'empresa subministradora d'aigua signen un conveni de col·laboració per impulsar el projecte dels horts municipals

Horts urbans ecològics de Manlleu
Horts urbans ecològics de Manlleu | ACN
Redacció
27 de juliol del 2017
L'Ajuntament de Manlleu i Sorea han signat un conveni de col·laboració per continuar promovent els horts municipals socials del municipi. Concretament l'empresa que s'encarrega del subministrament d'aigua potable al municipi, sufragarà directament el cost del consum de l'aigua de les factures corresponents aquests horts i n'assumirà el manteniment de la xarxa d'abastament i la instal·lació del comptadors d'aigua.

Les zones d'actuació previstes per a aquest projecte són els Horts de Can Sanglas, els Horts de la Platja del Dolcet, els Horts de la Coma, els Horts de Can Ramisa i l'Hort de l'Escorxador. En els 5 espais hi ha diferents tipus d'usuaris i parcel·les, hi ha parcel·les conreades per persones en risc d'exclusió social, hi ha parcel·les d'hortalisses destinades a l'abastament del Sarró, el banc dels aliments de Manlleu, i conreades per persones voluntàries, i hi ha parcel·les de veïns i veïnes de Manlleu, centres educatius i entitats.

El conveni de col·laboració que s'ha signat tindrà una durada d'un any i podrà prorrogar-se fins a un màxim de quatre. Han signat el conveni l'alcalde, Àlex Garrido, i el gerent de concessions de Sorea, Josep Maria Montserrat. El 2016 l'Ajuntament de Manlleu i Sorea ja van impulsar un fons de solidaritat per evitar talls en el subministrament d'aigua a les famílies amb més dificultats del municipi.
 

Durant la signatura del conveni Foto: Ajuntament de Manlleu

Arxivat a