Uns 150 joves d'arreu del món aprenen el català amb el programa 9aVic

El programa es va acabar el 21 de juliol amb l'entrega de certificats pels participants

Els participants del programa 9aVic
Els participants del programa 9aVic | Ajuntament de Vic
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 8:55h
Un total de 149 persones procedents d'arreu del món han après el català participant en el programa 9aVic, que impulsa l'Ajuntament de Vic. El programa va celebrar l'acte de cloenda el divendres 21 de juliol amb l'entrega dels certificats en funció de les activitats que han participat. Dels 149 participants, 48 hi han assistit de forma regular, mentre que 34 han participat en totes les activitats.

El català l'han après a l'Aula de Formació Continuada, on van rebre classes personalitzades per dues tutores del centre. A més, el grup va participar en diverses activitats en diferents indrets de la ciutat per conèixer Vic i relacionar-se amb els joves. Aquestes persones provenen de països com Marroc, Bolívia, Síria, Colòmbia, Senegal, Ghana, Veneçuela, Brasil, Equador, República Txeca, Índia, Nigèria, Benín, Hondures, Mali, República Dominicana, Romania, Geòrgia, Paraguai, Ucraïna, El Salvador i Pakistan. 

Projecte de la Universitat de Vic      

La Universitat de Vic va impulsar un projecte d'intercanvi lingüístic on hi van participar 40 persones del programa i estudiants del segon curs del grau Educació Social, fet que ha suposat un enriquiment per a tots, segons informa l'Ajuntament mitjançant una nota de premsa. 
 
Arxivat a