El tancament de l'Atmosfera per les restriccions horàries centra el debat al ple de Torelló

Desenes de persones protesten per la política d'oci nocturn de l'equip de govern | Comerciants i restauradors presenten instàncies demanant que es restableixi l'horari

Desenes de persones, concentrades a l'entrada de l'ajuntament
Desenes de persones, concentrades a l'entrada de l'ajuntament | Viu Torelló
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat el 26 de juliol a les 12:34h
La polèmica per les restriccions horàries a Torelló segueix. L'última notícia va ser el tancament del cèntric bar Atmosfera del municipi perquè, tal com explicava un dels propietaris a Osona.com, van prendre aquesta decisió abans que fos massa tard. Aquest dilluns, en el darrer ple abans de començar un nou curs, desenes de persones es van concentrar davant de l'ajuntament per protestar per aquests fets.

Tal com es pot llegir en el Setmanari Torelló, l'alcalde va llegir un text que li van fer arribar 20 veïns del carrer Rocaprevera, on remarcaven que no estaven en contra de cap festa ni cap bar, però que els problemes havien augmentat darrerament. En aquest sentit, Vivet va proposar a crear un diàleg entre veïns, oci nocturn i grups polítics a partir de setembre.

Des de l'oposició, ERC i la CUP van criticar la tardança d'aquesta proposta. ERC va apuntar que aquest espai no podia estar desvinculat de la Taula NitsQ, mentre que la CUP va demanar que el soci de govern, Fem Torelló, deixés el PDECat en minoria, perquè guanyés el diàleg. El soci va reafimrar la voluntat de continuar al govern municipal.

Al ple, també es va aprovar el nou Consell Municipal del Teatre Cirvianum, per unanimitat; el nou Pla local de Joventut, i els primers tràmits perquè Adif cedeixi l'aparcament al costat de l'estació.

Precisament, aquest dimarts alguns veïns, comerciants i restauradors han presentat instàncies demanant que restableixin els horaris de terrasses i festes popular.
 

Veïns presentant la instància Foto: Viu Torelló

 

El ple de Torelló, ple de gom a gom Foto: Viu Torelló

 

L'alcalde de Torelló, Santi Vivet, entrant a l'ajuntament Foto: Viu Torelló

Arxivat a