El Voluntariat Ambiental de Calldetenes culmina amb un passeig

Els joves han presentat els treballs realitzats durant l’acte de cloenda del projecte

Dues noies del voluntariat explicant una de les tasques realitzades
Dues noies del voluntariat explicant una de les tasques realitzades | Ajuntament de Calldetenes
Redacció
25 de juliol del 2017
Una vintena de nois i noies del Voluntariat Ambiental de Calldetenes han realitzat un passeig per explicar les diferents activitats que han fet durant les tres primeres setmanes de juliol al municipi. Els treballs, que han consistit en la millora, manteniment i restauració de les zones naturals, els van presentar davant de les famílies i dels veïns del poble. 

​L'acte va començar a la plaça Onze de Setembre a les 7 del vespre i es van recórrer alguns dels espais i punts on s'ha treballat. Els joves van explicar les tasques realitzades, després de rebre el diploma i la carta de recomanació de mans de l’alcalde i del regidor de Joventut.

Enguany era la 5a edició del voluntariat i s’han portat a terme tasques de millora, manteniment i restauració de les zones naturals on s’havia actuat els anys anteriors, com la Ruta dels Molins, Torrent de Sant Marc, Les Adoberies i la Bassa del Blanqueig. Un dels objectius del projecte era instal·lar un cartell informatiu per a cada zona, per a posar en relleu la finalitat i característiques de les intervencions, i donar significació al projecte. 

Els participants van realitzar treballs de jardineria, fusteria, pintura, disseny i redacció dels cartells i l’actualització del blog on s’explica i s’il·lustra el dia a dia del voluntariat ambiental. 
 

Tots els participants que han format part de la 5a edició del Voluntariat Ambiental Foto: Ajuntament de Calldetenes