Torelló engega dues campanyes per reduir el consum d'alcohol i prevenir l'assetjament sexual

Amb motiu de la festa major, l'Ajuntament engega diverses activitats per organitzadors i participants

Redacció
25 de juliol del 2017
L'Ajuntament de Torelló ha engegat la campanya Sortim per divertir-nos amb l'objectiu de reduir el consum d’alcohol i prevenir l’assetjament sexual en espais de festa amb motiu de la festa major, que està tenint lloc aquesta setmana. Aquesta campanya s'emmarca dins del programa Nits Q.

La campanya proposa diverses activitats, com per exemple el taller que organitza Nits Q el 29 de juliol, amb l'objectiu de formar a les persones que estan a les barres dels bars o a les festes majors. En aquest s'ensenyarà a vendre alcohol de manera responsable. Alhora es col·locarà un estand d’informació, que comunicarà consells per a la prevenció i reducció de riscos del consum de drogues i de sexualitat.

També es posarà en marxa la campanya de l’aigua Veus el que beus?, que consisteix a donar aigües gratis des de l’estand i les barres de Festa Major per reduir el consum d’alcohol i drogues.

Per la campanya que pretén reduir el consum d'alcohol s’han elaborat uns cartells amb el lema La nit té molt per Veure: Si Beus fes-ho de forma moderada. La finalitat és treballar per la prevenció des de la reducció de riscos i consum d’alcohol; i fomentar un consum d’alcohol responsable.

Pel que fa a la campanya contra l’assetjament sexual, els cartells que s'han dissenyat presenten el lema Nits sense agressions sexuals: assetjar, intimidar, abusar, magrejar, aprofitar-se..., amb la intenció de prendre consciència sobre el tema.

La darrera acció que es portarà a terme serà el divendres 28 de juliol, durant la nit de concerts. A la zona de del pavelló s’instal·larà un estand d’informació, prevenció i reducció de riscos del consum de drogues i de sexualitat. 
 

Cartell Nits Q de Torelló Foto: Ajuntament de Torelló

 

Cartell prevenció de consum d'alcohol Foto: Ajuntament de Torelló

Arxivat a