Txarango triomfa a Sant Julià de Vilatorta

El grup presenta el seu darrer àlbum per primer cop a la comarca amb més de 1.600 persones de públic

Concert de Txarango a la festa major de Sant Julià de Vilatorta
Concert de Txarango a la festa major de Sant Julià de Vilatorta | Joan Parera
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:26h
Més 1.600 persones van anar aquest dissabte el concert de Txarango al pavelló municipal de Sant Julià de Vilatorta. Aquest va ser un dels actes més importants de la festa major, ja que el grup del Ripollès presentava per primer cop a la comarca el seu darrer àlbum: El cor de la Terra. Els encarregats d'encetar la nit van ser els torellonencs Sixtus que van començar a omplir el pavelló. Passada la 1 de la matinada, estava ple de gom a gom.

Entre els moments màgics de la nit, destaquen la cançó Una lluna a l'aigua cantada a l'uníson per tots els assistents, o quan els protagonistes es van fer un espai al mig de la pista per entonar també una de les seves peces.

Durant el concert, el cantant Alguer Miquel va reivindicar l'acollida de refugiats, sobretot, tenint en compte que entre el públic hi havia nens acollits a través de Cooperació Osona Sàhara onejant la seva bandera. L'acte va ser coorganitzat per l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i el Consell de Joventut - Tupinots, que enguany celebra 10 anys. Txarango tampoc es va descuidar de felicitar-los.
 

Concert de Txarango a la festa major de Sant Julià de Vilatorta Foto: Joan Parera