emprenedoria

Creacció amplia els serveis per emprenadors amb un centre de recursos

El servei ajuda als empresaris a alliberar-se de tasques administratives i de gestió

per Redacció , 23 de juliol de 2017 a les 08:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els serveis d’emprenedoria de l’Ajuntament de Centelles, el de Manlleu i el de Roda de Ter, el Consorci del Lluçanès i Creacció ofereixen el servei centre de recursos amb l'objectiu d'ajudar als empresaris a alliberar-se de tasques administratives i de gestió per així poder dedicar-se més temps als seus clients o incrementar la qualitat del seu servei.

L'agència d'emprenadoria, creixement i innovació ha posat a prova el centre de recursos durant sis mesos amb 13 empreses al llarg de més de 750 hores. La majoria de clients han aconseguit reduir un 80% el temps que dedicaven a tasques que no eren les principals de la seva activitat econòmica i el 75% de les companyies han valorat positivament o molt positivament el servei. 


Aquesta iniciativa es va posar en marxa per fomentar un model d'emprenedoria social. Primer es va utilitzar com a prova pilot per als emprenedors ubicats als vivers de Creacció (HUB), i que vistes les necessitats dels emprenedors, ara obre l’oferta al territori.

Imatge centre de recursos Foto: Creacció

 

Participació