La festa major de Torelló dona el tret de sortida amb música i teatre

El programa d'enguany seguirà la mateixa línia que les edicions anteriors

Concert dels Flipats a la Festa Major de Torelló
Concert dels Flipats a la Festa Major de Torelló | Joan Parera
Redacció
21 de juliol del 2017
La festa major de Torelló escalfa motors, després que aquesta mateixa setmana s'hagi presentat programació d'activitats. Els actes comencen aquest cap de setmana amb concerts i teatre. El programa serà molt semblants als últims anys amb sardanes, gegants, correfoc, la cursa popular o el ball i el concert de la Maravella. 

El dissabte 22 de juliol es farà l’avantsala de la programació musical, amb concerts als jardins Vicenç Pujol, a partir de les 7 de la tarda, a càrrec de Tom Hagan, Murdoc, Mardemarmol, Bad Mongos i Falciots Quartet Ninja. Durant el mateix dia hi haurà l’estrena teatral del grup Xarxa i diumenge al matí la cursa ciclista.

La setmana vinent, del 24 al 30 de juliol es realitzarà, com a esdeveniments destacats, la tradicional Porronada, dijous al vespre, i el divendres es farà el pregó a càrrec del Club de Futbol Torelló, ja que el club celebra el seu centenari.

A més d'aquestes propostes, també hi haurà el Polifang, el concurs de pedra-paper-tisores, el sopar de solters i solteres, el Deixeble d’Acer, concerts a la zona esportiva amb grups com Crim, Zoo, Wood o Juantxo Skalari, sessions de dj’s a la Zona@Fondu i les propostes que organitzen els Deixebles de Sant Feliu.  
 

Consulta tota la programació de la festa major

 

Cartell de la festa Major de Torelló Foto: Ajuntament de Torelló

Arxivat a