Condemnen el madridista que va atropellar una família de Vic a la final de la Copa del Rei a València

Amb aquesta sentència es tanca un llarg periple judicial iniciat fa 3 anys | L'aficionat del Madrid està condemnat a sis mesos de presó i a pagar més de 4.000 euros

Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:35h
L'atropellament a la final de la Copa del Rei
L'atropellament a la final de la Copa del Rei | 8aldia
El cas de la família de Vic, aficionats barcelonistes, que el 16 d’abril del 2014 van ser atropellats deliberadament a València per un cotxe, es tanca definitivament. Els fets s'emmarquen a la final de la Copa del Rei, quan la família Farré-Casacuberta es dirigia a Mestalla, on es disputava el partit. Després de tres anys, el jutjat penal número 12 de València ha condemnat a sis mesos de presó i a pagar una multa de més de 4.000 euros a l'aficionat del Reial Madrid.

Amb aquesta sentència es posa a fi a un llarg periple judicial. De fet, el passat 2015, el jutge va arxivar el cas perquè al·legava que el cas, per via penal, només es podria plantejar com un delicte de lesions. Com que les ferides van ser molt lleus, i no greus, com estableix la llei en aquests supòsits, es va desestimar la denúncia.

Tot i així, l'aparició d'un vídeo (amb imatges gravades des d'una càmera de seguretat) va ser clau per tornar a reobrir el cas. En l'accident, tres vigatans van resultar ferits lleus i van poder ser atesos al mateix carrer pels serveis mèdics d’emergència, sense que calgués la seva hospitalització. La més malparada va ser la mare, Anna Casacuberta, amb un fort cop a la zona lumbar. El pare, Miquel Farré, va patir un fort cop al cap, i un dels nens, de nou anys, petites rascades en diversos llocs del cos. La família és molt coneguda a Vic, ja que regenta el Nou Bar de la plaça Major, l’antic Cafè Nou.
Arxivat a