El Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries fan teatre a les teles locals i Movistar+

El popular trio ebrenc interpreta "La taverna d'Enrico" a la Festa del Renaixement de Tortosa

El Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries, en un moment de l'obra
El Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries, en un moment de l'obra | La Xarxa
Redacció
20 de juliol del 2017
T'imagines El Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries ajudant un taverner del segle XVI a tirar endavant el seu negoci a cop de música i bon humor? Sí, a l’espectacle La taverna d’Enrico, que cada any es representa a la Festa del Renaixement de Tortosa. Si no te’ls vols perdre, diumenge al vespre els podràs veure a la televisió loca (EL9TV i Canal Taronja)l o al canal 159 de Movistar+.

A partir de les 20 h., Canal Terres de l’Ebre oferirà l'obra completa, que té com a protagonista Enrico Provinciale, l'amo d'una taverna freqüentada per rodamons, pelegrins i fugitius de tota mena, en una època en què conviuen àrabs, jueus i cristians.

La taverna d'Enrico omple, des de fa 19 anys, el seu aforament. En les últimes edicions, l'han vist més de 40.000 persones i ha ajudat a donar projecció a la Festa del Renaixement, una de les cites de recreació històrica més importants de Catalunya.

On es podrà veure

L'espectacle es podrà seguir aquest diumenge 23 de juliol a partir de les 20h a les televisions locals, al canal 159 de Movistar i en streaming a laxarxa.cat. Els canals de proximitat que l'oferiran, a més d'EL9TV i el Canal Taronja Central, són Canal Terres de l'Ebre, Canal 10 Empordà, Cugat.cat, Lleida TV, RTVCardedeu, TAC 12, Televisió de Badalona i TV Ripollès.