Mancomunitat La Plana

Anna Magem, nova presidenta de la Mancomunitat La Plana

L'alcaldessa de Balenyà agafa el relleu a Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, tal com s'havia acordat inicialment

per Redacció, 20 de juliol de 2017 a les 09:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Anna Magem i Lluís Verdaguer, el passat 2015, quan van ser escollit com a responsables per encapçalar la Mancomunitat. Foto: Mancomunitat La Plana


L'assemblea general ordinària de la Mancomunitat La Plana va aprovar aquest dimecres que Anna Magem sigui la nova presidenta. Es tracta d'un acord que es va fixar a principi de legislatura. PDECat (llavors CiU) i els independents van arribar a un pacte de govern on Lluís Verdaguer es partiria la presidència amb Anna Magem, concretament dos anys cadascun.


L'ens està format per representants polítics de cadascun dels dotze municipis que la conformen: Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau. L'assemblea general és el màxim òrgan de govern i administració de la Mancomunitat La Plana i està integrada pels vocals representants dels Ajuntaments mancomunats elegits pels seus respectius plenaris.

Els cinc vocals nomenats són: Dolors Riesco de Malla, Ramon Llorà de

Muntanyola, Joan Bertran de Santa Eulàlia de Riuprimer, Xavier Rierola de Seva i Jordi
Vilamala, de Tona.
 

La composició actual Foto: Mancomunitat La Plana

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació