El Festival Cantilafont tanca la 5a edició amb 2.300 assistents

Santa Eulàlia de Puig-oriol va acollir una gran quantitat de persones, consolidant-se així com una cita cultural referent del Lluçanès

Una munió de persones observant una actuació del festival
Una munió de persones observant una actuació del festival | Cantilafont
Redacció
19 de juliol del 2017
La 5a edició del Festival Cantilafont va tenir una gran assistència, amb un total de 2.300 persones el passat 15 de juliol. La primera edició de l'esdeveniment no va aconseguir reunir més de 300 persones i davant l'èxit d'enguany, els organitzadors valoren molt positivament l'última participació, remarcant que s’ha consolidat com "la cita cultural imperdible del Lluçanès". 

Aquesta edició el programa presentava grups que s'estan consolidant en el mercat com són Mazoni, Bigott o Joan Colomo, en música, mentre que en circ van comptar amb grups com la companyia de Circ EIA, que va presentar el seu nou espectacle Espera. Aquest any ha estat la tercera vegada que el festival ha incorporat el circ i pels organitzadors és important poder acostar aquest llenguatge.

Cantilafont, que enguany ha disposat de moneda pròpia, per segon any ha apostat per l'oferta gastronòmica de qualitat amb productors locals per afavorir els productes del territori i també hi havia una oferta vins ecològics de Valls (Alt Camp). 
 

Festival Cantilafont Foto: Cantilafont

Arxivat a