Montesquiu protagonitza el cupó de la ONCE

El cupó del dimarts 18 de juliol disposa de 5,5 milions de butllestes per difondre i pertany a la sèrie "Mi pueblo", dedicada a localitats amb noms singulars

per Redacció , 17 de juliol de 2017 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Moment de la presentació del cupó a l'Ajuntament de Montesquiu Foto: ONCE


Montesquiu protagonitza el cupó de la ONCE d'aquest dimarts 18 de juliol amb 5,5 milions de butlletes per difondre. El cupó s'emmarca dins de la sèrie Mi pueblo que l'institució dedica a localitats amb noms singulars.


El Cupó Diari de l'ONCE ofereix 55 premis de 35.000 euros per 1,5 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar La Paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

L'acte de presentació va tenir lloc el dimecres 12 de juliol a l'Ajuntament de Montesquiu i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de l'Ajuntament, Elisabet Ferreres; el delegat territorial de l'ONCE Catalunya, Xavier Grau; i el director de l'agència de l'ONCE a Vic, Salvador Castañer.

 

Cupó de Montesquiu Foto: ONCE

 

Participació