Emprenedoria

Un osonenc llança una plataforma per trobar la millor discoteca segons les preferències dels usuaris

Enric Rabert lidera el projecte Nightco que permet trobar el local d'oci nocturn

per Redacció, 17 de juliol de 2017 a les 15:35 |
L'equip Nightco a les oficines de Barcelona | Nightco
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La start-up Nightco, que lidera l'emprenedor osonenc Enric Rabert, ha llançat una plataforma online que facilita trobar el local d'oci nocturn en funció de les necessitats i preferències dels clients, permet adquirir entrades, consumicions i fins i tot inscriure's a Guests Lists gratuïtes per no fer cua a l'entrada dels establiments. La companyia, que ha començat a funcionar aquest estiu, ha firmat més de 150 acords amb locals d'oci nocturn de Catalunya.

El portal permet que els usuaris puguin trobar discoteques, festivals o llocs per sortir de festa a la nit en funció d'opcions com la localitat, els dies oberts, les preferències musicals, el cost, l'orientació sexual i l'edat. L'oferta principal de Nightco són locals de la Costa Brava i Barcelona, ja que són zones amb gran afluència a l'estiu. Malgrat que ja disposen de 150 locals, només una cinquantena d'ells estan disponibles, ja que volen "controlar que tots els processos vagin bé abans de donar entrada a la resta", manifesta l'emprenedor. 


La idea, finançada amb capital privat, es tracta d'una proposta "innovadora i inèdita en el mercat on tan sols existeixen les webs dels locals o altres plataformes que no ofereixen les mateixes prestacions", comenta Rabert. 

La plataforma va destinada a persones de 18 a 35 anys, encara que es pot adaptar a una xifra superior dels 35. A hores d'ara l'idioma és en anglès, però es traduirà a més llengües.

 

Els usuaris de Nightco poden cercar un local mitjançant les seves preferències Foto: Nightco

 

Participació