Artur Mas: «Osonament dona prestigi i ànima al país»

L'expresident de la Generalitat de Catalunya visita el centre psicopedagògic i remarca la importància del seu model integrat

Artur Mas durant la visita a Osonament
Artur Mas durant la visita a Osonament | Albert Alemany
Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:22h
L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va visitar aquest dijous Osonament, el centre psicopedagògic de la comarca. Mas va remarcar que el centre és un exemple i referent del projecte (Pla Integral en Salut Mental) que es va impulsar des de la Generalitat "per integrar i apropar els serveis de salut amb els serveis d'atenció social".

El president del PDECat explicava que un país "mesura la seva qualitat per la seva capacitat d'atendre persones vulnerables o que tenen necessitats especials i que se'ls ha de donar oportunitats i atenció personalitzada". En aquest sentit va dir que Osonament, a part de ser un bon exemple d'integració del món de la salut i els serveis socials, també "és un referent que dona qualitat al país, prestigi i ànima al país".

D'altra banda, el president del PDECat reconeixia que "trencar les barreres" entre els dos sistemes "costa molt", però que "l'important és l'atenció a la ciutadania i no que les competències es distribueixin d'una manera o altra". Per això, animava a visitar Osonament "per saber que aquestes barreres es poden trencar".
 

Mercè Generó, gerent d'Osonament, explicant-li a Artur Mas el funcionament del centre Foto: Albert Alemany
 

L'expresident de la Generalitat va lloar la tasca del centre Foto: Albert Alemany

Arxivat a