El Festus tanca la 20a edició amb èxit

El festival d'arts visuals, dansa, circ i teatre va acollir un total de 26 propostes

Brunette Bros. Circus va donar el tret de sortida al festival
Brunette Bros. Circus va donar el tret de sortida al festival | Adrià Costa
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:17h
Centenars de persones van passar aquest cap de setmana per la 20a edició del Festus que enguany va acollir un total de 26 espectacles. La música va ser-ne la protagonista, ja que hi havia una desena de concerts. Precisament, aquesta aposta va fer augmentar la programació respecte als anys anteriors. L'encarregat de donar el tret de sortida al divendres va ser la companyia Brunette Bros.Circus.

Segons l'organització, el punt àlgid de la nit el va protagonitzar el concert dels Cala Vento, que van presentar la llarga llista de hits que repassava els darrers dos últims àlbums. Temes com "Isla Desierta" o "Isabella Cantó" van fer cantar la plaça Vella amb les seves lletres. D'altra banda, la primera jornada tancava amb el concert de Museless, amb la seva música electrònica.

La pluja de dissabte va encendre les alarmes, però més enllà de complicar el muntatge, finalment es van poder dur a terme totes les actuacions. El públic, majoritàriament familiar, va visitar el festival sobretot durant la tarda. Va tancar el festival un concert de Xarim Aresté, el dissabte a la nit, amb una assistència de públic molt notable.

 
Arxivat a