La FADO renova el concurs i gestionarà el centre Xarxa Activa't de cinc municipis

La Fundació Assistencial d'Osona seguirà administrant els espais d'envelliment dels pobles d'Olost, Gurb, Sant Quirze de Besora, Santa Eugènia de Berga i Sant Julià de Vilatorta

Exercici amb persones d'edat avançada
Exercici amb persones d'edat avançada | FADO
Redacció
08 de juliol del 2017
El Consell Comarcal d’Osona ha atorgat a la Fundació Assistencial d’Osona (FADO) el concurs per a la gestió dels centres de la Xarxa Activa’t d’Osona. La FADO adquireix un any més el centre d'envelliment actiu, que des de l'any 2013 administra i el gestionarà fins al 2018 amb possibilitat d'ampliar-lo un any més.

La Fundació, que atén uns 120 usuaris dels municipis de Gurb, Olost, Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga i Sant Quirze de Besora, gestiona els centres de promoció de l’autonomia que formen part de la Xarxa d’Envelliment Actiu d’Osona (Xarxa Activa’t). Aquesta, permet als municipis petits oferir programes de prevenció, promoció de l’autonomia i atenció a la dependència, ja que els pobles tenen equipaments per a persones grans, però el nombre d’usuaris no és suficient per justificar un centre de dia.