Gran participació a la II trobada de Futbol amb Valors a Sant Vicenç de Torelló

Fins a 134 nens i nenes van assistir a la jornada que promou l'educació de valors a través de l'esport

Nens jugant un partit durant la trobada de futbol amb valors
Nens jugant un partit durant la trobada de futbol amb valors | CCOsona
Redacció
07 de juliol del 2017
Un total de 134 nens i nenes van participar en la II trobada de Futbol amb Valors a Sant Vicenç de Torelló el passat 30 de juny. El projecte, que promou l’educació de valors a través de l’esport, va ser organitzat pel Consell Comarcal d’Osona i l’entitat osonenca Esports amb Valors (EVAL) i s'hi van organitzar diverses activitats a més de futbol, com escalada i jocs d'aigua. 

En la trobada hi havia quatre camps de futbol, on s'hi van jugar els partits, una zona habilitada per realitzar el primer i tercer temps –seguint la metodologia de l’EVAL– i una zona habilitada amb jocs, gegants, escalada, percussió i jocs d’aigua per quan no es jugaven els encontres. L'esdeveniment va seguir el programa establert, malgrat que la pluja va provocar que l'activitat final es fes a dins del pavelló.

En l'acte hi van assistir alcaldes i regidors de pobles veïns de Sant Julià de Vilatorta, Hostalets de Balenyà, Sant Bartomeu del Grau, Prats de Lluçanès i Santa Eugènia de Berga i van obsequiar als jugadors amb un tapaboques.