Vic acull el I Congrés de l'Acció Social

La convenció té per objectiu esdevenir un instrument potenciador en la professionalització dels serveis socials

Redacció
07 de juliol del 2017

Moment del congrés a la Universitat de Vic Foto: Diputació de Barcelona


La Diputació de Barcelona juntament amb la consellera de Treball, Afer Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa; l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; i el rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña van inaugurar aquest dijous el I Congrés de l'Acció Social- Inclusió.cat que dura fins aquest divendres 7 de juliol. La convenció va adreçada a totes les persones del Sistema Català de Serveis Socials i té l’objectiu d’esdevenir un instrument potenciador de la innovació, el coneixement i la professionalització del sector.

La trobada, que té lloc a la UVic, se centra en l’atenció integrada social i sanitària com un dels elements clau i estratègics en l’àmbit d’atenció a les persones per superar les intervencions fragmentades i escindides (en atur, dependència, soledat, etc.), i aconseguir que les persones rebin un tracte integrat.

La vicepresidenta quarta i responsable d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona comenta que "hem de crear partenariats per donar valor a les persones i al territori".
Arxivat a