L'Embruix torna a Sant Hilari Sacalm amb un recorregut teatralitzat pel bosc

La festa de les bruixes també tindrà una fira artesanal, un concurs d'Instagram i un taller d'herbes

Un espectacle durant l'Embruix de l'any 2013
Un espectacle durant l'Embruix de l'any 2013 | Joan Juvanteny
Redacció
07 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:05h
L'Embruix, el festival de Sant Hilari Sacalm amb activitats relacionades amb les llegendes del poble, la màgia, les bruixes i els seus bravatges, torna aquest cap de setmana 8 i 9 de juliol amb una programació variada, un concurs d'Instagram i un nou espectacle, anomenat Sàbat de bruixes, guilla que fuig.

El dissabte, primer dia de l'esdeveniment, aclapararà el gruix d'actes amb un taller d'herbes remeieres, on es produiran diversos beuratges com oli de cop, oli hipèric, pomada per a la pell i un xarop de pinyó pels refredats. A les 5 de la tarda hi haurà l'espectacle el Petit Marramangu de Pep Callau a la plaça Jacint Verdaguer.

La jornada s'acabarà a tres quarts de 10 de la nit amb la novetat d'enguany, Sàbat de bruixes, guilla que fuig, un recorregut teatralitzat pels diferents racons del bosc amb bruixes, diables i fullets com a protagonistes. En aquesta actuació hi participaran més de 80 persones, en les que destaquen actors, organitzadors, guies i voluntaris. Diumenge només es farà un acte. Es tracta d'una sessió de contes sobre bruixes i bruixots a quarts de 12 del matí a la Plaça Jacint Verdaguer.

Durant tot el cap de setmana es realitzarà la Fira artesanal, l'exposició Herbes i preparats de bruixes i remeieres al Museu Guilleries i un concurs fotogràfic mitjançant Instagram, on els participants hauran d'etiquetar les fotos amb l'etiqueta ‪#embruixshs2017.