Xavier Bosch enceta el cicle «A l’estiu, la cultura es viu» de Manlleu

L'escriptor presenta avui el seu nou llibre i donarà tret de sortida al festival de la cultura

Xavier Bosch
Xavier Bosch | Jordi Jon Pardo
Redacció
06 de juliol del 2017
Xavier Bosch dóna el tret de sortida de la tercera edició del cicle A l'estiu, la cultura es viu, que organitzen l'associació cultural L'Escriba amb la col·laboració de l'Ateneu de Manlleu. El periodista presentarà el llibre Nosaltres dos i després firmarà llibres aquest dijous 6 de juliol les 8 del vespre a l'Ateneu de Manlleu. A més de l'acte, durant tot el mes hi haurà programades diverses activitats culturals. 

El dijous 13 de juliol, també a les 8 del vespre, hi haurà la segona activitat amb la taula rodona Grans malvats. Perfils criminals en la literatura i el cinema. L'acte estarà moderat per Irene Solanich i hi participaran Sebastià Bennasar, escriptor i traductor; l'escriptora Raquel Gámez; i Marc Moreno, escriptor i editor. Tots tres vinculats a l’editorial Llibres del Delicte. En aquesta taula rodona els participants debatran sobre la posició de la novel·la negra en el mercat actual.

El tercer esdeveniment consistirà en una subhasta de literatura i cinema que tindrà lloc el diumenge 23 de juliol a les 6 de la tarda i està inclosa a la programació de les Llunes del Ter. El públic podrà adquirir llibres i pel·lícules i servirà per ajudar a L’Escriba a finançar les jornades. 

Finalment, l'última sessió serà el curtmetratge Hoy me ha pasado algo muy bestia, que es projectarà dijous 27 de juliol a les 8 del vespre. El director de la producció Iván Mulero, el seu equip i l’escriptor de la novel·la homònima, Daniel Estorach. La nit acabarà amb el documental Songokumania. El big bang del manga, el qual serà presentat pel director i escriptor de l’assaig Oriol Estrada.