Milloraran el camí de l'ermita de Sant Sebastià a Santa Eulàlia de Riuprimer

La Diputació de Barcelona, amb un cost de 63.360 euros, ha realitzat el projecte que es desviarà 8 metres cap a l'interior per garantir l'estabilitat

Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat el 07 de juliol a les 16:06h

Ermita de Sant Sebastià Foto: Josep M. Montaner


La Diputació de Barcelona ha realitzat un projecte per la millora del camí de l’ermita de Sant Sebastià a Santa Eulàlia de Riuprimer. El diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, ha lliurat el pla a l’alcalde del municipi, Àngel Torres, que consisteix a desplaçar el camí uns 8 metres cap a l’interior per garantir la seva estabilitat i incrementar el sobreample a la corba fins a assolir 5 m de calçada per millorar la visibilitat. 

El camí té el paviment deteriorat, presenta risc d’estabilitat per excés d’inclinació i ha de suportar vehicles pesats. Les obres costaran aproximadament uns 63.360 euros i es preveu la rehabilitació del ferm amb paviment de formigó, es millorarà el drenatge amb la construcció d’un tram de cuneta formigonada i s'instal·larà barreres de seguretat. El desplaçament del camí permetrà generar un mirador d’uns 450 metres quadrats i es preveu una zona amb bancs per gaudir del paisatge.