«La pell del riu» triomfa a les Adoberies

La visita dramatitzada a aquest barri de Vic prorroga la funció per al cap de setmana del 15 i 16 de juliol

Durant l'espectacle «La pell del riu», visita dramatitzada al barri de les Adoberies
Durant l'espectacle «La pell del riu», visita dramatitzada al barri de les Adoberies | Joan Parera
Redacció
04 de juliol del 2017
Entre la multitud d'actes de la festa major de Vic, també n'hi ha dedicats a la memòria històrica. La pell del riu, la visita dramatitzada al barri de les Adoberies, n'és una i de molt especial. Aquest cap de setmana (1 i 2 de juliol) de festa major es va estrenar l'obra amb tan èxit que s'ha decidit prorrogar fins al 15 i 16 de juliol.

La pell del riu proposa una passejada pel barri de les Adoberies de Vic, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus racons i l’activitat que al llarg dels segles s’ha portat a terme: el procés d’adob de la pell. Una desena de personatges són els encarregats de guiar als visitants, tot explicant vivències i compartint anècdotes per viatjar al cor de la història de l’activitat pellaire, generadora de riquesa, de comerç i de feina.

L'obra es pot veure aquest proper cap de setmana 8 i 9 de juliol en dos passis: a dos quarts de 7 i a dos quarts de 9 del vespre. El punt de trobada és l'ACVic, Centre d'Arts Contemporànies de Vic. Les entrades són limitades i es poden adquirir en aquest mateix punt d'inici i a l'Oficina de Turisme de Vic. L'espectacle prorrogat per al cap de setmana del 15 i 16 de juliol s'avança mitja hora, és a dir, començarà a les 6 i a les 8 del vespre respectivament.

El Col·lectiu Mnemòsine està format per Andreu Minoves, Clàudia Tuneu, Jordi Colom, Ferran Colom i Marta Garolera. Han nascut amb l'objectiu d'unir la història i el teatre per tal de contribuir a estendre i aprofundir en el coneixement del patrimoni col·lectiu en totes les seves vessants. Els actors que fan d'acompanyants durant la visita són Mercè Estrada, Marc Costa i Pep Simon. La dramatúrgia i direcció ha anat a càrrec de la Montse Albàs.

Arxivat a