L'ARTOT de Sant Hipòlit de Voltregà arrenca aquest cap de setmana

Teatre, música, dansa, màgia o poesia, algunes de les disciplines que es veuran al municipi

Durant la roda de premsa de presentació
Durant la roda de premsa de presentació
Redacció
29 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:07h
L'onzena edició de l'ARTOT de Sant Hipòlit de Voltregà arrenca aquest cap de setmana amb el concert Midnight Club de la Coral Contratemps. El conjunt format per 15 cantaires (sopranos, contralts, tenors i baixos) repassarà clàssics moderns i estàndards del jazz. Les cançons se succeeixen entre diàlegs i moviments dels cantaires a l'escenari. El concert és a dos quarts de 10 al teatre.

Aquest és només l'inici d'una llarga programació amb més d'una quinzena d'activitats durant tot el mes de juliol. Teatre, música, dansa, màgia, circ, poesia, cinema, òpera… ompliran els dies d'aquest mes d'estiu. Entre els espectacles destaca Bruno Oro, Pavvla o Ramon Fontserè.

Activitats paral·leles i col·laboracions

Com a projectes paral·lels, destaca la implicació amb els joves, amb el casal Artistot, on aquests tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà als artistes i fer activitats amb ells. A més, des de l’espai jove de Sant Hipòlit, que amb motiu del seu 20è aniversari organitza activitats dins la programació de l’Artot d’enguany.

L’Escola Municipal de Música també participa en el festival participant en un projecte artístic que es fa al municipi durant el mes de juliol. Aquest any aniran acompanyats de la col·laboració d’una escola de dansa. D'altra banda, l’Associació de Fotografia del Voltreganès organitza un concurs fotogràfic, que en la seva primera edició ha tingut el guanyador com a cartell d’enguany.
 

Consulta tota la programació