Persecució policial de pel·lícula a Vic

Els Mossos d'Esquadra detenen un jove de Calldetenes per conduir sense carnet i atemptar contra els agents de l'autoritat

Redacció
28 de juny del 2017

Durant la detenció a la Ronda Francesc Camprodon Foto: Cedida


Aquest dimarts al voltant de les vuit del vespre, es va viure a Vic una persecució policial de pel·lícula. Els Mossos d'Esquadra van acabar detenint un jove, de 18 anys i de Calldetenes, per conduir sense permís i atemptar contra els agents de l'autoritat.

Tal com informa el cos policial, uns agents van interceptar un vehicle que no va cedir el pas (com li tocava) en una rotonda de la carretera de Manlleu a Vic (B-522). Això va provocar que els Mossos el seguissin i li demanessin que s'aturés.

El jove va negar-s'hi i va començar a fugir de manera temerària i bastant ràpida. Durant la fuga, va passar per una via on hi havia bots reductors de velocitat, que van provocar que se li desmuntés una part posterior del vehicle: el suport de la roda de recanvi. Llavors el noi es va veure obligat a aturar-se i els agents el van poder interceptar.

Segons Mossos, en un primer moment es va mostrar col·laborar, tot i que no es va voler acabar d'identificar. Per això els agents van demanar-li que anessin cap a la comissaria per gestionar la identificació. El jove va tornar a fugir, però aquest cop corrents, sense el cotxe. Va començar la segona persecució.

Finalment el van poder aturar i detenir, després de forcejar i mostrar-se agressiu amb els agents. La detenció es va produir al mig de Vic, a la Ronda Francesc Camprodon, davant l'atenta mirada de molts vianants que s'hi van trobar. El jove està a l'espera de passar a disposició judicial pels delictes de conducció sense permís i atemptat contra els agents de l'autoritat. En total, set dotacions dels Mossos d'Esquadra van perseguir el jove.
Arxivat a