Arran Osona penja pancartes contra l'exili rural LGTBI dels pobles

L'assemblea osonenca convoca una besada LGTBI aquest dimecres a la tarda a Manlleu

Alguna de les pancartes penjades en diferents pobles d'Osona.
Alguna de les pancartes penjades en diferents pobles d'Osona. | Arran Osona
Redacció
28 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:15h
Amb motiu del Dia de l'Alliberament LGTBI, Arran Osona, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista, ha penjat pancartes a diferents pobles de la comarca (la Gleva, Roda de Ter i l'Esquirol) per protestar contra l'exili rural de persones LGTBI que viuen en molts pobles. "Els joves LGBTI també existim i no pensem marxar per alliberar-nos. No som l'excepció: trenquem la norma!", apuntaven un comunicat.

Arran remarca que aquest exili és provocat per "l'opressió de l'heteropatriarcat" que assenyala les relacions afectives i/o sexuals intimidant amb "els rumors que corren en un context de cercles socials molt més tancats". Per això, s'acaba "fugint a grans ciutats on poder viure la sexualitat i/o identitat de gènere més lliurement". "Ciutat, això sí, on el capitalisme rosa ens rebrà per treure el màxim benefici de nosaltres per la nostra manera d'estimar", sentencien.

A més, també han convocat aquest dimecres a la tarda, juntament amb col·lectiu LGTBI TalComSom i l'Esquerra Independentista de Manlleu, una besada LGTBI a les 6 de la tarda davant l'església de Santa Maria de Manlleu.
 

Una de les pancartes penjada a l'Esquirol. Foto: Arran Osona