Prop de 500 persones celebren la revetlla solidària «Comptem amb tu»

La segona edició del sopar de Sant Joan tenia com a objectiu recollir fons per a la campanya Junts contra el càncer infantil

Gairebé 500 persones van celebrar la revetlla
Gairebé 500 persones van celebrar la revetlla | Dívik
Redacció
27 de juny del 2017
La segona edició del sopar de Comptem Amb Tu, la revetlla solidària d’Osona Contra el Càncer, va reunir unes 500 persones amb l’objectiu de recollir fons per a la campanya Junts contra el càncer infantil. La finalitat és aplegar fons per construir el gran centre d’oncologia infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, on es tracten la majoria dels nens i nenes de la comarca afectats de càncer. El sopar, que va tenir lloc als jardins de Cau Faluga de Manlleu el 23 de juny, s'hi van aplegar personalitats com Nani Roma, Gerard Farrés, Ferran Latorre i Albert Bosch, ja que són ambaixadors del projecte. 

Després del sopar, la comissió organitzadora de la revetlla solidària va lliurar un ram de flors a la presidenta de l’entitat Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, en reconeixement a la seva tasca. Freixer va agrair l’esforç de “tots els que avui sou aquí i de les empreses que l’han fet possible assumint els costos de la revetlla per tal que el 100% de  tots els donatius vagin directament a Osona Contra el Càncer”. La presidenta va afegir que “no tinc prou gràcies per agrair el vostre suport”.

 

Comptem amb Tu va remarcar que “Osona Contra el Càncer més que una entitat s’ha constituït en un moviment en què la comarca demostra com es pot lluitar contra el càncer des de la solidaritat i amb un somriure”. 

Les donacions per al projecte Junts Contra el Càncer Infantil continuen obertes a la pàgina web de Comptem amb Tu i no es tancaran fins que s’hagin recollit al llarg dels pròxims dies les guardioles instal·lades a més d’una vintena de diferents punts de la comarca d’Osona.
 

Montserrat Freixer rebent el ram de flors Foto: Dívik