L'Estiu XL comença amb 100 inscrits més que l'edició anterior

Els casals municipals de Vic van destinats a nens de totes les edats i es fan activitats relacionades amb Vic

Cinc noies durant l'estiu XL l'any passat
Cinc noies durant l'estiu XL l'any passat | Ajuntament de Vic
Redacció
27 de juny del 2017
Aquest dilluns, 26 de juny, es van engegar les activitats municipals de Vic Estiu XL amb 100 persones inscrites més que l'any passat. Dins les activitats s'hi inclouen els casals d’estiu municipals, per a nens de 3 a 12 anys; el de la Farinera Centre d’Arts Visuals de Vic (CAVV), per a nens de 3 a 8 anys; i el Cívicus, entre 13 i 16 anys. 

Així doncs, Estiu XL acollirà més de 370 infants, dels quals prop d’un centenar han pogut ser becats o han pogut comptar amb algun tipus de suport econòmic. Les escoles Guillem de Montrodon, l’Estel i la Sínia, ubicades en tres punts distants de la ciutat, seran les que acolliran els casals municipals.

El regidor d’Educació, Benestar i Família, Àlvar Solà, comenta que “s’ha comptat amb una gran rebuda per part de les famílies de la ciutat que ha permès cobrir gairebé totes les places del Cívicus i la Farinera i augmentar en 100 infants inscrits els  casals d’estiu respecte a l’any passat”.

Els monitors dels casals són joves procedents de les entitats de lleure de la ciutat, amb la idea de recompensar la tasca que fan voluntàriament durant el curs. Així, al llarg de les cinc setmanes, tots ells s’ocuparan de portar a terme activitats relacionades amb la ciutat de Vic, com per exemple la Festa Major, personatges il·lustres, la interculturalitat, l'entorn i els esports.
Arxivat a