ERC estrena la nova secció local Santa Eulàlia de Riuprimer-Muntanyola

Es tracta de la dinovena secció municipal a la comarca i la finalitat és expandir el "sí" al referèndum independentista

Membres de la nova secció local
Membres de la nova secció local | ERC Osona
Redacció
26 de juny del 2017
Esquerra Republicana va constituir la dinovena Secció Local d’ERC a la comarca amb la presència del president comarcal d'ERC Jordi Fàbrega i del Secretari d'Organització Jordi Casals. Aquesta nova Secció Local agrupa les poblacions de Santa Eulàlia de Riuprimer i Muntanyola i està formada per la militància d'ERC d’ambdues poblacions i els respectius grups municipals, un al govern i l’altre a l’oposició.

El nou president de la Secció Local i regidor al govern de l’Ajuntament de Santa Eulàlia, Carles Sunyol, va mencionar que “la prioritat serà eixamplar la base a favor del SÍ i aconseguir una gran mobilització en el referèndum de l'1 d’octubre en els nostres municipis, mantenir la confiança de la ciutadania per conservar l’alcaldia de Santa Eulàlia de Riuprimer, guanyar la de Muntanyola i continuar creixent”.

El President d’ERC Osona Jordi Fàbrega va afegir “el creixement constant del nostre projecte independentista i d’esquerres arreu de la comarca és la garantia més sòlida de governs del poble i pel poble". I en referència a l'1 d'octubre va recalcar que “som al costat de la democràcia i complirem el nostre compromís amb la majoria dels catalans. Les amenaces no aturaran un poble mobilitzat”.